Våre aktiviteter

Hos oss har vi ikke bare vanlig bowling – sjekk ut våre øvrige aktiviteter også!

Pensjonistbowling

Tirsdag og torsdag har vi pensjonistbowling fra kl. 12.00. Vi steker vafler og trakter kaffe, og stemningen er stor for hvert kast. Her er det lagspill på høyt plan og pensjonister samles for en hyggelig og spenningsfull formiddag hos oss!

Cosmicbowling

Fredag og lørdag setter vi også på lys og lyd. Vi holder åpent til kl. 23.00 begge kvelder, og kjører da det vi kaller Cosmicbowling, også for mange kalt «Discobowling». Kom innom for en hyggelig aften med discoeffekter og bowling!

Squash

Er du av den lite bedagelige typen er dette noe for deg! Ballspill for 2 personer (eller du kan spille alene hvis du har ekstra god kondis).

Racketer og sko kan du leie hos oss, ball må du kjøpe og bruke igjen neste gang du spiller. Du får kjøpt klippekort, sesongkort eller enkeltime.

Grendaliga

Vi har lokale lag, foreninger og bedrifter som spiller turnering hele vintersesongen. Dette er et perfekt tilbud til dere som ønsker å gjøre noe sosialt utenom jobb og andre hverdagsrutiner. En flott anledning til å bli bedre kjent med dine kollegaer.

Biljard/Air Hockey

Vi har mange underholdnings spill, morsom aktivitet for alle aldere. Kom innom oss for en runde Air Hockey eller biljard med dine venner. Alltid en klassiker, gøy for alle aldre!